уторак, 11. јул 2017.

Nemanja Vasković/DJ Jung B svira zajedno sa DJ Fatboy Slim na Sea Dance festivalu na Jazu

piše: Slobodan Vasković
Nemanja Vasković/DJ Jung B
Nemanja Vasković, moj sin, poznat i kao DJ Jung B nastupiće isto veče sa čuvenim producentom i DJ Fatboy Slim na Sea Dance festivalu u Budvi/Jazu, koji će početi za par dana.
Jung B nastupa drugi dan festivala.
Ovo je samo jedan u nizu velikih festivala na kojima Jung B svira sa najvećim zvijezdama, što me lično, a i cijelu porodicu, čini vrlo ponosnim.
Ako ste narednih dana u Budvi, svratite do Jaza, gdje vas čeka još jedan Vasković. Sa malo drugačijim temama od mojih.
O svemu su opširno izvijestile vijesti.me
Nova imena za Sea Dance: Dolaze Slobodan Trkulja, Nipplepeople...
Osnivač i frontmen Balkanopolisa Slobodan Trkulja, crnogorski DJ Sharlo, DJ i producent Erick Kasell, dvojac Zap me Strobe, DJ Freedom i zagrebački electro duo Nipplepeople novi su izvođači na ovogodišnjem Sea Dancu, saopštili su organizatori.
"Na samo tri dana od početka četvrtog izdanja Sea Dance-a, plejadi svjetskih zvijezda na glavnoj festivalskoj bini pridružiće se neka od perspektivnih imena domaće i regionalne muzičke scene, i to sve tri festivalske noći. Na otvaranju festivala, sjajnu uvertitu u nastup britanske zvijezde Johna Newmana 13. jula, napraviće osnivač i frontmen Balkanopolisa, Slobodan Tkrkulja. On će za sve posjetioce festivala prirediti jedinstveno muzičko putovanje uz vješto spajanje džeza, popa sa balkanskim tradicionalnim melodijama i ritmovima. Iste večeri nastupiće i crnogorski DJ Sharlo koji pravi sjajne žurke kombinujući funky, grime, dubstep, footwork, house, techno. Društvo će mu praviti beogradski DJ i producent Erick Kasell aka Stefan Lazić, prepoznatljiv po saradnji sa kultnim španskim klubom Space Ibiza, ali i po mnogobrojnim nastupima širom regiona. Na Sea Dance stiže i dvojac Zap me Strobe kog čine Ivee i Damjan  Eltech. Jedinstvena produkcija i karakteristični energični nastupi srpskog dua uz hitove“Chilly Bites”,“White The Sky” i mnoge druge obilježiće njihov nastup i na Sea Dance-u. Njima će se pridružiti i DJ Freedom, rado viđen gost na žurkama širom regiona, koji će svojim setom će dodatno ugrijati publiku ispred glavne bine", navodi se u saopštenju.
 Jung B 
Druga noć festivala obojena je najjačim elektro zvukom kog na na glavnu binu donese najpoznatiji svjetski klub Space Ibiza, odnosno njihovi rezidenti Mind Against i španski DJ Squire, te čuveni producent i disk-džokej Fatboy Slim koji će na istoj bini neponovljivom žurkom obilježiti 15 godina od istorijskog nastupa na plaži Brajton.
"Velikanima za miks-pultom istog dana pridružiće se  i mistični zagrebački electro duo Nipplepeople, koji na Sea Dance donosi pregršt hitova koje će podići publiku na noge, poput singla “Broj”, jednog od najizvođenijih hitova “Sutra”, plesne “Tebi” i brojne druge. Istog dana na glavnoj festivalskoj bini nastupiće i jedan od omiljenih klubskih DJ-eva Jung B, kao i Aleksandra Duende koja kombinujući deep house, soulful, indie i tech house stvara jedinstvene miksove u kojima će uživati i publika na Jazu", navodi se u saopštenju.
Nipplepeople 
"Završnicu festivala 15. jula vrućim ritmovima, kombinovanim sa svježim istočnjačkim zvucima, obilježiće Novosađanin Safe-T. Na sceni je već deset godina, a dragocjeno iskustvo sa nastupa u klubovima u Dubaiju i duh dalekog istoka serviraće na glavnoj bini Sea Dance. Istog dana na glavnoj festivalskoj bini nastupiće i nezaobilazno ime na lineupovima najboljih žurki u Balkanu - DJ, producent i pisac Danijel Čehranov. Kruna festivala biće nastupi kralja dancehalla i vlasnika hitova “Get Busy”, “Temperature”, “She Doesn’t Mind” Seana Paula, kao i tvorca svjetskog muzičkog hita “Feel”, Mahmuta Orhana", zaključeno je u saopštenju.