среда, 16. мај 2018.

Pitanja u vezi Kuće na Laušu, LSD-ija i Fotografija nakon pronalaska tijela Davida Dragičevića



piše: Slobodan Vasković

Kuća
U Kući Đorđa Rađena, koja se nalazi u ulici Velimira Janjetovića Janje, nisu pronađeni nikakvi tragovi koji bi potvrdili da je u njoj ikada boravio David Dragičević.

Utvrdio je to Tim za istragu koji predvodi Siniša Kostrešević, načelnik Uprave kriminalističke policije. 

Isti Tim je dodatno potvrdio sopstveni zaključak, jer Lica koja ulaze u tu Kuću (18.03.) i Lice koje iz nje izlazi (18.03.) nemaju istu odjeću na sebi kao što je imao David Dragičević te noći.



Pitanje glasi: Kako je moguće da su u Davidovim džepovima, nakon pronalaska njegovog tijela u rječici Crkvena (24.03.2018.), pronađeni ključevi Kuće na Laušu, USB stik, koji je ukraden, kako se tvrdi, iz Kuće na Laušu;  180 KM, koje su, kako se tvrdi, ukradene iz Kuće na Laušu i čakija, za koju se tvrdi da je ukradena iz Kuće na Laušu?

-Ko je te predmete stavio u Davidove džepove i kada?

Da su navedeni predmeti nađeni u džepovima Davida Dragičevića tvrdi se iz dijela Vrha MUP RS, koji čine Dragan Lukač, ministar unutrašnjih poslova, načelnik Uprave za organizovani kriminal Darko Ilić i Darko Ćulum, direktor Policije.  

Darko Ilić je na pres konferenciji 26.03. izjavio da su “180 KM, ključevi od kuće na Laušu, čakija i USB stik pronađeni u džepovima odjeće koju je nosio David Dragičević” u noći 18.03.!

LSD
U vezi sa nalazima LSD-ija u urinu Davida Dragičevića, logično pitanje glasi:



-Da li je uobičajeni protokol da se, prilikom obdukcije, svaki leš utopljenika, njegov urin, testira na LSD?

-Da li je uobičajeni protokol da se, prilikom obdukcije, svaki leš, njegov urin, testira na THC (marihuanu)?

-Da li su u Zavodu za sudsku medicinu, čiji je direktor Željko Karan stoposto sigurni da imaju adekvatne aparate za navedena testiranja, posebno na LSD?

-Zašto se, prilikom svake obdukcije tijela utopljenika, ne obavljaju testovi, njihovog urina, na kokain, heorin, spid…?

Fotografije napravljene nakon pronalaska tijela Davida Dragičevića

Fotografije ću emitovati, a vi sami procijenite postoje li razlike na njima ili ne i u čemu se one sastoje, ukoliko ih ima?!

Uznemirujući sadržaj: Tijelo Davida Dragičevića  (24.03.2018.)