понедељак, 6. новембар 2017.

Dodikov mizerni rasistički obračun s opozicijom pokušaj odvlačenja pažnje s debakla oko referenduma

piše: S.V.

Milorad Dodik pokušava spasti izgubljenu političku poziciju i spriječiti debakl zbog povlačenja Referenduma otvorenim obračunom sa svim poslanicima Opozicije.

Dodik je nekoliko puta Rasistički istupio, nipodaštavajući Rome kao narod, nazivajući ih "ciganima" i predstavljajući kao niži sloj ljudskih bića.

Pri tom je Dodik teško vrijeđao narodne poslanike, pokazujući da je on bio i ostao predsjednik grupe građana vrlo opasnih namjera. I da je bio i ostao Primitivac.

Njegovo ponašanje je proračunato i za cilj ima odvlačenje pažnje od Referenduma i rasprave o njegovom povlačenju na plitki, uvredljivi, primitivni kolosijek međusobnih teških optužbi, laži i manipulacija.

Opozicija u mizernoj Dodikovoj predstavi ne bi trebala da učestvuje, jer to i jeste njegov cilj: produbiti Mržnju, dati joj novu energiju i odvući pažnju sa katastrofalnog političkog poraza koji će danas pretrpiti.

Nereagovanje Nedeljka Čubrilovića, predsjednika parlamenta, na Dodikove rasističke istupe, jasno potvrđuje njegovu bitnu ulogu u jadnoj, sirotinjskoj predstavi u parlamentu, koji doživljava novi sunovrat. Jer, Režim je ukinuo dno.